#ErteSenseCobrar

Inici / General / #ErteSenseCobrar

#ErteSenseCobrar

Ens continuem trobant amb treballadors que després de més de 2 mesos encara no han cobrat la seva prestació derivada d’un ERTO.

No estem parlant de casos puntuals, sinó que és una situació generalitzada en què es troba molta gent, i que tal com comenta Judith Arnalot al programa de #plantabaixa, el hastag #ErteSinCobrar, ha creat tendència.

Les dades oficials parlen d’unes 30.000 persones, encara, a tot l’estat, que no han rebut la seva prestació, encara que les dades del coordinador de l’CSIF al SEPE, parla de més de 450.000 persones.

Els treballadors de el Servei d’Ocupació denuncien les jornades maratonianes que estan fent per poder fer front a tots els expedients, i reclamen que s’inverteixi més en recursos humans per poder tramitar tota la documentació el més aviat possible.

El procés que s’ha habilitat, tant per a la gestió dels ERTOS com per a al seu desistiment, és llarg, manual i molt laboriós, i qualsevol petit error o incongruència que detecti l’administració pot donar lloc a prestacions sense cobrar.

La lògica ens diu, que davant d’una situació així, el correcte seria rebre un avís per part de l’administració sol·licitant la correcció, però no és així, l’administració es limita a no pagar, a causa que el col·lapse en què es troben no permet gestionar correctament els expedients.

Així doncs, si encara no has cobrat el teu prestació, pot ser perquè el teu expedient no ha estat tramitat encara, o perquè la sol·licitud conté algun error que l’administració encara no ha comunicat.

Per aquest motiu t’aconsellem que si encara no has cobrat el teu prestació ho comuniquis (si és que pots parlar amb algú al telèfon que han habilitat) per poder verificar en quina situació està. Molta paciència! S’ha d’insistir a vegades.

Si necessites suport per part d’un assessor, pots posar-te en contacte amb nosaltres, intentarem ajudar-te en el que poguem.

Us deixem un enllaç que us explica com està la situació. Punxa aquí.

Articles Recents

Deixar un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Comença a escriure i premeu Intro per buscar