Moneda virtual creada per Xina com a primícia mundial:

Inici / Bancs / Moneda virtual creada per Xina com a primícia mundial:

Moneda virtual creada per Xina com a primícia mundial:

El Banc Popular xinès va començar a estudiar la possible creació de la nova moneda virtual el 2014. El govern va crear un equip d’investigació especialitzat. La creació de la moneda virtual original coneguda com a Bitcoin va ser la que va inspirar aquesta decisió uns anys abans. Al gener de 2016, van reconèixer públicament que estaven treballant en la creació del marc legal general d’una moneda electrònica.

És la primera vegada en la història que un banc central d’un estat crea una moneda virtual. La diferència de la moneda virtual Xina en comparació amb altres que ja existeixen, és el suport del seu banc central. Aquesta notícia va ser publicada aquest dijous passat per la revista de negocis Caixin. Sembla que ha finalitzat amb èxit el primer assaig real el desembre passat. Aquest assaig consistia en l’intercanvi d’aquesta divisa virtual a nivell bancari i l’autoritat monetària xinesa creu que va ser un èxit. Bancs comercials estatals, el Banc de la Xina o alguns privats com el banc WeBank van participar en aquesta proba.

Tècnicament aquest moneda virtual xina és similar a la tecnologia de cadenes de blocs de Bitcoin, anomenada en anglès blockchain. Aquestes cadenes de blocs virtuals permet que les transaccions financeres es registrin de forma segura.

La moneda virtual com una manera d’afegir transparència:

Banc de la Xina veu la moneda virtual com una manera d’afegir transparència a les transaccions. També ajuda a combatre el blanqueig de diners i evasió d’impostos per reduir el frau. També Redueix els costos ja que no existeix a nivell físic i el seu intercanvi o difusió són més econòmics. Ens agradaria afegir que serveix per tenir més control.

Al tenir aquest suport del govern xinès seria totalment legal. Al contrari que altres monedes virtuals que escapen de qualsevol regulació estatal i que operen fora del sistema financer tradicional.

Des de Win to Win creiem que totes les divises globals seran virtuals a llarg termini. Aquesta notícia sembla confirmar el que serà la direcció dels diferents estats i bancs centrals. Possiblement les monedes físiques seran substituïdes per noves monedes criptogràfiques a causa de l’enorme deute acumulat en les economies desenvolupades. Aquesta divisa també pot ser una excusa per solucionar el problema del deute.

Articles Recents

Deixar un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Comença a escriure i premeu Intro per buscar

La tercera revolución industrialRenta 2016