SERVEIS D’ASSESSORAMENT

Inici / SERVEIS D’ASSESSORAMENT

serveis d’assessorament

T’oferim un bon servei a un preu competitiu. Optimitza el teu temps de treball i guanya temps lliure, nosaltres ens encarreguem de les gestions i tràmits, oferint la comoditat de la nostra oficina i una atenció totalment personalitzada.

Particulars

Estudiem la teva situació actual i t’oferim la possibilitat d’optimitzar els teus recursos, reduir despeses i estalviar per aconseguir els teus objectius.
Assessorament totalment personalitzat i imparcial.

+ info

Professionals

Assessorem a professionals autònoms de forma personalitzada i imparcial. Per tal d’optimitzar els teus recursos, reduir despeses i estalviar per aconseguir els teus objectius.

+ info

Empreses

El nostre assessorament optimitzarà els recursos de la teva empresa ajudant a estalviar temps i diners. Facilitem un control centralitzat de bancs i assegurances.

+ info

Inversors

A Win to Win estem especialitzats en la gestió de patrimonis, ja siguin grans, mitjans o petits. Tothom té dret a poder tenir un bon Assessor Financer al costat.

+ info

serveis diversos

A més de tots els serveis anteriors, també fem molts tipus de tràmits administratius. Com per exemple creació d’empreses, canvis de nom de vehicles, tràmits en seguretat social o hisenda, reclamacions administratives, etc.

Els nostres serveis administratius més habituals són:

  • Canvis de nom de vehicles
  • Tràmits al registre mercantil, Civil o de la Propietat
  • Contractes de lloguer o de compravenda de vehicles
  • Tràmits amb Seguretat Social
  • Tràmits amb Hisenda
  • Creació d’empreses

A Win to Win ens adaptem a tu

El ventall de serveis que oferim és tant ampli com calgui.

Estem especialitzats en la Creació d’Empreses des de zero. Assessorem sobre la idea de negoci, confeccionem plans d’empresa, constituïm la societat, busquem finançament i recolzem als emprenedors que com nosaltres vam fer en el seu dia, estan iniciant un nou projecte en el que necessiten un cop de mà.

Vull un pressupost!

Comença a escriure i premeu Intro per buscar