Shopping Night

Inici / Events / Shopping Night

Shopping Night

El “Mercat i Art Viu” de Sant Quirze del Vallès s’inaugura oficialment amb el Shopping Night. Una nit en la que tots els comerços del poble estaran oberts, i es faran activitats al carrer i a dins dels propis comerços.

El projecte del “Mercat i Art Viu”, neix com una iniciativa per donar suport a tots els artistes, sigui quina sigui la seva especialitat. Des de pintors, a escultors, actors, cantants.. tot té cabuda. Serà una prova pilot d’un any de durada, tot i que el projecte està pensat per a ser finalment d’uns cinc a deu. Es realitzaran exposicions d’art de manera permanent a l’interior dels comerços i de les empreses, d’una manera totalment gratuïta per al públic.

L’objectiu d’aquest projecte és crear el mercat d’art més gran del món, ja que ocuparà gairebé la totalitat dels 14 km2 d’àrea que comprèn Sant Quirze del Vallès. Dins del municipi hi tindrà cabuda tot tipus d’art: pintura, escultura, fotografia, disseny gràfic, videoart, música, dansa, poesia, teatre, projeccions o gastronomia entre d’altres.

Un projecte supramunicipal, sostenible i respectuós que permetrà oferir als quirzetencs uns continguts artístics i lúdics per tal d’augmentar la connexió social dels ciutadans del poble amb una projecció exterior a nivell comarcal i nacional de Sant Quirze. És a dir, aconseguir la conjunció entre la ciutat i l’art.

En definitiva, un esdeveniment innovador i únic, una exposició permanent dins la ciutat on s’hi exposaran i es podran comprar obres d’artistes i col·lectius d’art, tant de Sant Quirze com de la resta del país i del món.

La nostra oficina romandrà oberta de 18 a 24 hores. Us hi esperem!

 

DSC_0523web DSC_0536web DSC_0521web

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar