TRÀMITS

Inici / TRÀMITS

Tràmits Burocràtics

Fem tot tipus de tràmits administratius (creació d’empreses, canvis de nom de vehicles, tràmits en seguretat social o hisenda, reclamacions administratives, etc.) per tal que no facis cues ni perdis temps.
EMPRENEDORS

EMPRENEDORS

Si has decidit emprendre un negoci o començar a treballar per compte propi et podem facilitar molt la vida per tal de què et centris en coses més importants i no perdis temps. A Win to Win som un Punt d’Atenció a l’Emprenedor Oficial.

VEHICLES/DGT

VEHICLES/DGT

Fem que els tràmits burocràtics no suposin una molèstia. A Win to Win, estem especialitzats en tramitació d’expedients amb la prefectura de tràfic, ens encarreguem de gestionar qualsevol tràmit amb rapidesa i eficàcia.

REGISTRE DE LA PROPIETAT

REGISTRE DE LA PROPIETAT

Fem tots els tràmits amb el registre de la propietat sense desplaçaments ni esperes. Si has de demanar qualsevol d’aquests documents al Registre de la Propietat, nosaltres t’ho tramitem de la manera més ràpida i senzilla, i per només 20 € + taxes!

REGISTRE MERCANTIL

REGISTRE MERCANTIL

Fem tots els tràmits amb el registre mercantil sense desplaçaments ni esperes. Si has de demanar qualsevol d’aquests documents al Registre Mercantil, nosaltres t’ho tramitem de la manera més ràpida i senzilla, i per només 20 € + taxes!

Altres tràmits

Declaració de la Renda

La Declaració de la Renda, és un impost feixuc, complicat, amb moltes variables i gens intuïtiu. A tothom li fa mandra presentar-la, i més quan no tens un bon assessor al costat que t’ajudi a deduir-te el màxim possible i a entendre tots els números que surten allà.

Tant si estem en plena campanya de Renda i has de fer la Declaració d’aquest any, com si t’has oblidat de presentar-la abans del 30 de juny, o has detectat (tu mateix o la Agència Tributària) algun error a una Renda Presentada, no et preocupis! De moment, aquestes coses tenen solució.

Que Hisenda no et tregui la son! Nosaltres et presentem qualsevol tipus de Renda mirant els TEUS interessos fiscals, ja sigui ordinària, complementària, o fora de termini.

Assegurances

A Win to Win també et podem buscar el millor preu per a totes les teves assegurances. De la llar, del cotxe, de vida. Si vols que et comparem les teves assegurances i et busquem el millor preu del mercat de manera imparcial, contacta amb nosaltres!

Vull un pressupost!

Comença a escriure i premeu Intro per buscar